Jan Macek se dohodl s Krosnem na kontraktu pro polskou Extraligu U24 

S polským extraligových klubem Wilki Krosno se dohodl Jan Macek pro závody Extraligy družstev U24, což je nejlepší liga světa jezdců do 24 let. K prvnímu závodu se Honza vydá se svým novým týmem už v úterý do Ostrówa wlkp. K definitivnímu podpisu dojde před úterním závodem. Pro Honzu to je velká šance v jeho kariéře dostat se do takového týmu, za jehož A-tým startují v polské Extralize takoví borci jako Jason Doyle, Andžejs Lebeděvs, ale taky nejlepší český plochodrážník posledních let Václav Milík, který byl hlavním aktérem Honzova angažmá v klubu, za což mu kopřivnický klub a Honza moc děkujeme.

4 Replies to “Jan Macek se dohodl s Krosnem na kontraktu pro polskou Extraligu U24 

  1. Asi přijdeme o tahák na plošinu v Kopřivnici, ale Honzovi mocmocmoc štěstí přeji a zase moc štěstí s pevným zdravím !!!!!

  2. Strašně moc přeji plochodrážnímu sportu a obzvlášť Kopřivnickému !!! Jsem invalida, na motorce ujedu 🤣 ale s pracema to nebude slavné. Ale určitě se nebudu vymlouvat ! Rád bych se stal členem Vašeho týmu jestli budu něco nápomocný. Váš Skalní fanda od dob p. Dudy. Víc nepamatuji. Zdravím Vás.

  3. Ale to jistě ne..
    Těch závodů zase tolik není.

    Možnost že se budou překrývat s těmi našimi,není velká.

  4. Přeji Honzovi, aby ho polské angažmá jezdecky i v technice zas posunulo o kousek výš a speedway jej opět bavila a hlavně žádná zranění.
    Je mě líto, že to jde s tou českou plochou dráhou z kopce, tím myslím obě naše ligy, které bohužel nedají naším jezdcům dostatek závodních příležitostí a pokud se jezdci nechytnou v těch zahraničních, tak bohužel předčasně se závoděním končí. Honza tak dostal šanci ještě u ploché dráhy zůstat. U24 je dobrá myšlenka, jak udržet talentované jezdce u tohoto sportu. Asi by měla ČR v Polsku, Dánsku, Švédsku okouknout jak se organizuje, řídí a finacuje plochá dráha a něco z toho aplikovat.
    Divím se např., že třeba Praha s tím širokým kádrem jezdců s kterým disponují, nejezdí nějakou polskou ligu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.