S novým logem do jubilejní sezóny

V letošním roce je tomu už neuvěřitelných 65 let od doby, kdy byl v Kopřivnici založen plochodrážní klub a na zdejším ovále se jel první plochodrážní závod. Tehdy se psal rok 1954 a vítězem prvního závodu na Letním stadiónu se stal Hugo Rosák. Letošní sezóna je tedy pro náš klub velmi významná.

Ne však jen proto, že slavíme 65 let, ale také proto, že se kopřivnický tým pod názvem Walbo Railway Kopřivnice po dlouhých 21 letech zapojí se svým vlastním družstvem do ligové soutěže. Při těchto významných příležitostech jsme se rozhodli vytvořit nové klubové logo, které Vám tímto předkládáme na obdiv. Posuďte sami, jak se nám povedlo.
Logo pro náš plochodrážní klub vytvořil známý kopřivnický grafik Karel Kudera, za což mu patří velký dík.

4 Replies to “S novým logem do jubilejní sezóny

  1. Přátelé logo je velice povedené, celému klubu do budoucna přeji hodně úspěchů do sezóny. Jezdcům,aby si vážili lidí kolem sebe, kteří nenechali plochou dráhu v Kopřivnici zemřít a dávejte do boje celé srdce. Fanoušek Vám promine prohru s lepšími, ale nepromine Vám odevzdaný závod.

  2. Logo moc pěkné. Mě osobně tam trochu nesedí to anglické slovo since. Chvíli jsem ani nechápal co to znamená. Pak mě došlo že je to anglicky. Vypadá to srandovně vedle toho ryze českého Kopřivnice. Ale není to nic s čím bych se neuměl vyrovnat. Logo se dostane i na vesty našich jezdců ? Kdybych chtěl tričko s takovým logem, je to nějak řešitelné buď přes klub nebo individuálně ?

  3. Dobrý večer Roman,

    děkujeme za přízeň a ano trička budou s novým logem k prodeji na prvním závodě 14. 4. 2019, tak je potřeba být na stadionu co nejdříve, očekáváme o ně velký zájem.

    Hezký večer

    Radim Paiger
    AKPD Kopřivnice

  4. Děkuji za skvělou zprávu.
    Mám ještě jeden dotaz, dochoval se nějaký historický přehled o působení družstva Kopřivnice v plochodrážních ligách ? Mě by stačilo, rok a konečné pořadí té ligy kterou Kopřivnice v tom roce jela.
    Jinak je fajn, že se Kopřivnice do plochodrážní ligy vrací, Jak pro Kopřivnici a široké okolí, tak pro celou naši plochou dráhu. Ono ta situace v závodech družstev (liga) je neradostná, protože družstvo je schopno složit jen Praha, Pardubice, Slaný a k nim se občas přidá někdo čtvrtý. Máme dvě patra ligy a v nich se utkávají stále stejné kluby a i jezdci se mezi oběma soutěžemi ´v témže roce různě prolínají. Kopřivnice bude beze sporu oživení. Nezbývá, než si přát, aby to bylo oživení trvalého charakteru, ale k tomu je třeba asi stabilního sponzora.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.